top of page

Utdanningsmessa-Orkland 2024

Heisann 😊

Nytt av året er at vi skifter navn fra yrkesmessa til utdanningsmessa, og går enda større ut.

Mer enn noen gang tidligere er det viktig at næringslivet presenterer seg for sitt kommende arbeidskraftsbehov, og med det er med på å vise frem det mangfoldet vi har i våre ulike bransjer, og ikke minst hvilke yrkesmuligheter som finnes i vår region.

I den forbindelse, så ønsker vi å invitere til utdanningsmessa 2024. 

Merk følgende dato, sted, tidspunkt og påmeldingsfrist:

 

Dato: 25.01.2024
Tid: 17:00 – 21:00.
Sted: Orklahallen
Påmeldingsfrist: 05.01.2024 kl. 23:59

Kampen om kompetent arbeidskraft har vel aldri vært mer tilspisset, og derfor ønsker vi å synliggjøre vårt fantastiske lokale næringsliv i Orklahallen denne kvelden.

I Orklahallen vil dere bli plassert i ulike bransjeverdener, slik at vi på den måten kan fremheve hvilke utdanningsmuligheter som finnes i de ulike bransjene og hvilke jobbmuligheter som finns blant dere bedrifter som representerer de ulike bransjene.

Hovedvekten av besøkende er elever fra ungdomsskole og videregående skole. De kommer for å bli kjent med de ulike yrkene som finnes i regionen, før de søker seg inn på videregående skole/høyere utdanning. Her blir det viktig å tenke på hva bransjen kan tilby av utdanningsmuligheter til ungdommen.
Dette er ei utdanningsmesse, IKKE salg av varer og tjenester.

www.utdanningsmessa-orkland.no er en digital plattform som blir flittig brukt i skolen gjennom hele året i faget utdanningsvalg, og for å gjøre seg kjent med det lokale næringsliv.
På denne siden blir bedriftene presentert under de ulike bransjene som finns, og det egnete studieløpet vil være direkte linket opp til de videregående skolene.
Vi oppfordrer dere bedrifter som allerede presenteres på siden om å ta en utsjekk, slik at innholdet til enhver tide er oppdatert.

 

Pris for presentasjon på digital plattform: kr. 1700,-
Pris på stand i Orklahallen: kr. 1700,-

Om det er ønskelig med matservering før dørene åpner, så kan vi tilby det. Prisen på varmmat vil være kr. 150,- pr. stk. Dette må meldes ved påmelding.

Vær med på den viktige veiledningen for ungdom som skal velge seg studieretning og yrkesvalg. 

 

Vel møtt til Utdanningsmessa 2024!

Ved spørsmål:
Ta kontakt per e-post på wigdis@mno.no

Mvh.

Ståle Vaag

Leder av

Messekomiteen for Utdanningsmessa-Orkland 2024

MNO.jpg
ny onf.png
bottom of page