top of page

HVERDAGSBOOST 2024

Etter suksessen fra i vinter, kjører vi i gang med en ny runde av Hverdagsboost denne høsten. Også denne gangen vil fokuset være mental helse, mestring og livsglede. 

Vi ønsker derfor å invitere lærlinger, faglig ledere, elever ved videregående skoler og ansatte fra ungdomstrinnet og oppover til en spennende temadag med gode foredragsholdere. 

Tid: 19. september 2024, kl. 08.30 - 15.00
Sted: Orklahallen, Folkehelsesenteret

(OBS: lærlinger hos Midtnorsk Opplæring melder seg på via fagbrev.io, se innkalling)

Skjermbilde 2024-06-24 133322.jpg

Claus Lundekvam er kjent for sine år som profesjonell fotballspiller i England for Southampton, i tillegg til å ha spilt 40 landslagskamper. Han skal fortelle om kampen til å overleve sin tøffeste kamp, livet som profesjonell fotballspiller, og sine opp og nedturer. 

Leif Eggen jobber som arbeidsljos hos NAV og reiser ofte rundt å holder foredrag. Han vil prate om raushet og psykisk helse, hvem du er på arbeidsplassen og utfordringer. Han byr på seg selv og deler egne erfaringer.  

Jan-Martin Berge, eller mer kjent som Psykolog Berge er en psykologspesialist innenfor klinisk psykologi med fordypning i arbeidspsykologi og videreutdanning i kognitiv terapi. Med en god dose humor vil han prate om mentale muskler og hvordan de skal brukes for å øke robusthet, både for deg selv og dine kolleger. Se klipp fra Jan-Martin Berge her: 

PROGRAM FOR DAGEN

bottom of page